Karriere

Ledige stillinger og ansøgning
Ring til os i dag og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte Struktør Funch, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser og de forskellige løsninger. Vi står klar til at klarlægge dine muligheder og give et uforpligtende tilbud.

Karriere

VIL DU VÆRE MED TIL AT UDVIKLE OG UDBYGGE DANMARK?

Struktør Funch er en arbejdsplads, hvor der er godt gang i hjulene og vi brænder for vores arbejde, således at vi har fokus på at yde den gode kvalitet overfor kunderne, hver gang.

Vores vigtigste ressource er vores mandskab! Det er medarbejderne ude på vores byggepladser, som er med til at skabe og forme virksomheden, og det er derfor vigtigt, at medarbejderne trives, er engagerede og bidrager med faglig stolthed til det færdige projekt. Det mener vi, at medarbejderne gør bedst bl.a. med højt til loftet, og ved at få mulighed for at udvikle sig og få uddelegeret ansvar.

Søger du nyt job?

Struktør Funch beskæftiger i dag bygningskonstruktører & ingeniører, kloakmestre, entrepriseledere, formænd, anlægsstruktører, rørlæggere og maskinførere.

Vi udfører vore anlægsarbejder på Sjælland, og vi har derfor også behov for velkvalificerede og engagerede medarbejdere herfra.

Nedenfor kan du se vore ledige stillinger. Du er også altid velkommen til at søge uopfordret ved at sende din ansøgning til Mads Nielsen på mani@struktorfunch.dk eller kontakt på tlf. 23 85 03 91.

Ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger

Du er altid velkommen til at søge uopfordret indenfor anlægsstruktører, håndmænd, maskinfører, rørlæggere mv.
Send din ansøgning til mani@struktorfunch.dk. Ved spørgsmål kan Mads Nielsen kontaktes på tlf. 23 85 03 91.
Følg os på Facebook