Virksomhedsprofil

Entreprenør- og rådgivningsfirma i Slagelse
Ring til os i dag og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte Struktør Funch, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser og de forskellige løsninger. Vi står klar til at klarlægge dine muligheder og give et uforpligtende tilbud.

Få hjælp af Struktør Funch på hele Sjælland

Struktør Funch blev oprettet i år 2013, som dengang var et bierhverv for ejeren Mads Nielsen. Mads er uddannet Anlægs- og Bygningskonstruktør samt Kloakmester. Struktør Funch har ikke på nuværende tidspunkt en autoriseret kloakmester ansat. 

Struktør Funch har leveret entreprenør- og rådgivningsarbejde af højeste kvalitet på hele Sjælland i over 15 år, og vores ekspertiseområder favner bredt, da ejer Mads Nielsen tidligere har været ansat i større firmaer. Disse firmaer beskæftigede sig bl.a. inden for arkitektur og som rådgivende ingeniører, hvorfor vi kan være behjælpelige med alt fra reparationer til projektering samt ny-anlæg.

Hos Struktør Funch Entreprenør udfører vi også bane- og anlægsarbejde, som kan være lige fra forarbejde med jordvarmeslanger, kloak, fundamenter, udgravning af søer, vejkasse, udgravning af fjernvarme og til den øverste belægning i terræn.

Hos Struktør Funch Rådgivning & Design udfører vi myndighedsdialog i forbindelse med dit ønsket byggeri eller landskabsprojekt. Vi kan også står for projektering af bygningsmasser jf. gældende bygningsreglement – og vi kan lave 3D-opmålinger af eksisterende bygningsmasser og terrænmodeller, samt visualisering af bygninger i 3D-tegningsformater.

Du kan altid forvente professionelt og kvalitetsbevidst arbejde hos Struktør Funch – hver gang! Vi brænder nemlig for vores arbejde og lytter altid til kundens behov og forslag for at opnå det bedste resultat. Vi ønsker at arbejde med det, som vi er gode til, som er lige fra de første streger på papiret til eksekveringen af projektet op til jordoverkanten.

Vi har også flere gode samarbejdspartnere, som står med samme professionelle holdning som os, for at være sikker på at levere samme kvalitetsbevidste arbejde hver gang. Derfor kan vi med sikkerhed løse hver jeres opgave i samme kvalitet. Derfor er du sikret en entreprenør, som leverer et ordentligt stykke arbejde inden for kloakområdet, samt holder sig opdateret om de nyeste teknikker og metoder inden for kloak- og entreprenørbranchen.

Send os en mail, udfyld kontaktformularen her eller ring til Mads på tlf. 23 85 03 91 for en uforpligtende snak og et godt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg os på Facebook